Kesä! Aina yhtä suloinen ja kaunis, täynnä kukkien tuoksua, linnunlaulua ja valoa. Nyt se on täällä, nyt se on alkanut. Opistolla laulettiin Suvivirsi perjantaina 18.5., ja lukiolaiset ja maahanmuuttajat pääsivät kesälomalle. Opettajat ja muu henkilökunta jatkavat vielä töitä: opettajat korjaavat viimeisiä kokeita, suunnittelevat ylioppilasjuhlaa ja ensi vuotta, ja muu henkilökunta valmistautuu vilkkaaseen kesätoimintaan. Asuntoloissa tehdään suursiivouksia ja joitakin huoneita ehditään myös maalata. Keittiöllä tehdään kesän ruokalistoja ja tilauksia. Kurssisihteeri viimeistelee leirien ohjelmia ja aikatauluja.

Mitä jos Sinäkin ottaisit ohjelmaasi tänä kesänä kurssin opistolla? Tarjolla on monenlaista mukavaa. Katsohan sivuiltamme. Tervetuloa virkistäytymään ja oppimaan uutta, tervetuloa lepäämään, tervetuloa Jumalan sanan ääreen!

Samalla vielä kiitos Helatorstain Opisto 100 lastentapahtumasta. Se onnistui erittäin hyvin. Aurinko paistoi, sää helli ja lapset ja aikuiset viihtyivät. Lopuksi Pekka Laukkarinen sai vielä meidät kaikki mukaansa iloisilla rytmikkäillä lauluillaan. ”Rukous on silta luokse Jumalan…”

Seuraavan kerran meillä on ovet auki ja kaikkia kutsutaan paikalle 9.6. Karkkugospellauantaina opiston rantaan ja illalla Riemumessuun saliin. Sitten kohta tuleekin jo juhannus ja Valossa –juhannustapahtuma.

Tervetuloa kesä-opistolle! Nähdään Karkussa!

CategoryBlogi
YHTEYSTIEDOT

Mainiementie 50, 38100 Sastamala

Vaihde: (03) 5134 151 (arkisin klo 9.00-15.30)

Katso henkilökunnan yhteystiedot täältä.

Sähköposti: toimisto@keokarkku.fi

Päivystysnumero: 0400 951 441 (kurssien aikana, ei ilmoittautumisia), 044 770 0398 (ilta- ja yöpäivystys ma-to)

Tilinumero: Karkun Osuuspankki FI24 5113 0720 0005 23

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Top
Seuraa meitä: