Eräopas toimii monessa mielenkiintoisessa tilanteessa luontoon liittyvässä ammattissaan. Suomen matkailusta jo yli neljännes on luontomatkailua. Alan ammattilaisten kysyntä kasvaa koko ajan. Karkun eräopaskoulutus vastaa tähän kysyntään.

Eräkarkku järjestää tuleville erä- ja luonto-oppaille monipuolista, asiantuntevaa koulutusta. Ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen pituus on 1,5 v. Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma laaditaan jokaiselle koulutukseen osallistuvalle.

Perinteinen erämatkailulinja

Perinteinen erämatkailulinja sopii henkilöille, joiden on mahdollista keskittyä kokopäiväiseen opiskeluun.

Eräoppaaksi työn ohessa

Eräoppaaksi työn ohessa -koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka suunnittelevat uutta ammattia mutta joilla ei ole mahdollisuuksia osallistua jatkuvaan kokopäiväiseen opiskeluun. Sopii myös jo alalla työskenteleville ja henkilöille, jotka haluavat lisäkoulutusta. Koulutus voidaan jakaa useammalle vuodelle henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Opiskelu vaatii netti- ja sähköpostiyhteyden.

Lyhytkurssit

Erä- ja luontoaiheiset lyhytkurssit ovat kestoltaan 1-10 päivän mittaisia tilaisuuksia joille voi osallistua kuka tahansa. Osanottajamäärä on rajattu kurssikohtaisesti.

Lisätiedot ja hakeminen

erakarkku.fi