Kansainvälinen linja

Uudistettu kansainvälinen linja on loistava vaihtoehto sinulle, joka haluat syventyä Raamattuun ja lähetystyöhön.

Kansainvälinen linja sisältää kolmen kuukauden valmennusjakson Karkun evankelisella opistolla ja 1—2 kuukauden ulkomaanjakson Sleyn lähetyskentällä. Linja toteutetaan yhteistyössä Sleyn lähetysosaston kanssa.

Valmennusjakso

Sisältää kolmen kuukauden raamattukurssin 2.9.—29.11.2019. Raamattukurssin sisällöstä saat lisätietoa raamattukurssin sivuilta.

Ulkomaanjakso

Ulkomaanjaksolla pääset palvelemaan lähetystyössä jossakin Sleyn lähetystyön työalueista esimerkiksi Keniassa, Virossa, Venäjällä tai kansainvälisessä työssä Helsingissä. Ulkomaanjakso on 1—2 kuukauden mittainen ja sen toteutus suunnitellaan jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Ulkomaanjakso alkaa vuoden 2020 alussa tai opiskelijan tarpeiden mukaan. Työmahdollisuudet ulkomailla ovat moninaiset –  pääset kokeilemaan uusia asioita, joita et ikinä koe Suomessa.

Linjan hinta on 100e/viikko. Hintaan sisältyy opetus, opintomateriaali, majoitus kahden hengen huoneissa ja täysihoito (ma—pe). Opiskelijat voivat myös osallistua opistolla järjestettäville viikonloppukursseille tarjoushintaan 50 €.  Ulkomaanjaksot järjestetään mahdollisimman edullisesti. Matkat ulkomaille opiskelija maksaa itse. Opintoihin voi hakea Kelan opintotukea. Opiskelija voi saada Kelalta opintotukea 250€/kk. Kurssimaksuihin on mahdollisuus anoa myös opintoseteliä.

Kansainvälinen linja on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.

Lisätietoja antaa Erkki Koskenniemi, erkki.koskenniemi@sley.fi, puh. 050 594 4773.

Hakulomake
Terveydentilakysely
IMG_0736

Täältä voit katsoa opiskelijoidemme kuulumisia Kenian harjoittelusta:

kenyaadventures16.blogspot.fi