Tarjolla elämäsi parasta aikaa

Raamattukurssilla annetaan opetusta 324 tuntia 12 viikon aikana. Valtaosa kurssin opetusohjelmaa muodostuu Raamatun kirjojen opiskelemisesta. Raamattua luetaan kirja kerrallaan, luku kerrallaan ja jakso jaksolta. Roomalaiskirjeestä aloitetaan, jatketaan evankeliumilla, siirrytään vähitellen myös Vanhan testamentin puolelle.

Raamattua jakso jaksolta etenevän opetuksen lisäksi ohjelmassa on tarvittavia tukiaineita. Joistakin Raamatun kirjoista pidetään vain yksi tunti, jonka tarkoituksena on avata se lukijalle. Kurssilla opiskellaan myös Israelin historiaa ja maantietoa. Raamattua kuljetaan paitsi pitkin – luku kerrallaan – myös poikin, aihe kerrallaan (dogmatiikka).
Kolme kuukautta on lyhyt aika. Koko Raamattua ei ehditä lukea läpi, mutta paljon ehditään. Jokainen ottaa vastaan niin paljon kuin pystyy. Kokeita tai tenttejä ei ole – ei tietenkään.

Kaiken opetuksen keskuksena on opiston tunnuslauseeksi valittu Raamatun totuus: Meillä on lunastus. Se usko on saanut aikanaan ihmiset rakentamaan opiston. Sen sanoman äärelle keräännytään edelleen.

Miten kurssille haetaan?

Kurssille haluava täyttää hakulomakkeen sähköisesti. Voit toimittaa hakemuksen myös postitse opistolle. Tämän lisäksi tarvitaan todistus riittävästä terveydentilasta. Yksinkertaisimmin asiat järjestyvät niin, että pyydät terveyskyselylomakkeen Opistolta tai lataat sen täältä. Voit myös tilata sen sähköpostilla osoitteesta toimisto@keokarkku.fi.

Kurssin hinta on 100 € viikolta, yhteensä 1200 €. Hintaan sisältyy opetus, opintomateriaali, majoitus kahden hengen huoneissa ja täysihoito (ma-pe). Viikonvaihteet voi useimmiten viettää opistolla erillistä maksua vastaan. Raamattukurssilaiset voivat osallistua opistolla järjestettäville viikonloppukursseille 30 € hintaan. Opiskelijalla on mahdollisuus hakea valtion opintotukea ja -lainaa. Jos olet työtön tai eläkeläinen, voit hakea kurssimaksujen alentamista varten myös opintoseteliä.

 

Ammattitasoista kuntovalmennusta

Raamattuopetusta on keskimäärin viisi tuntia päivässä maanantaista perjantaihin. Nyt sinulla on mahdollisuus aloittaa samalla kunnon kohotus.

Kuntovalmennuksesta vastaa ja ohjaa liikunnanohjaaja ja kuntoutuksen ohjaaja (AMK) Heli Mattila.

Tavoitteena ovat lihas- ja kestävyyskunnon parantaminen (omasta lähtötasosta) sekä liikunnan ilon löytäminen. Painonpudotuksen/ruokailutottumusten muuttamisen voi myös ottaa tavoitteeksi.

– Ryhmälle yhteinen harjoitus 5 kertaa a´ 90 min

– Lihaskunnon alku- ja lopputestaus

– Kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa

– Joka kerta pieni tietoisku liikuntaan ja terveyteen liittyvistä aiheista sekä lihaskunto- / liikkuvuus-/ aerobinen harjoitus, ryhmän toiveet huomioiden

– Henkilökohtainen alkuhaastattelu ja tavoitteiden asettelu, kunto-ohjelma 3 kuukaudeksi,

– 1 henkilökohtainen ohjauskerta, loppukeskustelu

– Puhelin- ja sähköpostikonsultointi tarvittaessa

– Hinta 225 € / henkilö, vähintään 6 osallistujaa, lisätunnit sopimuksen mukaan

Kurssin hinta on kolmen kuukauden ajalta 1425 euroa (sisältää raamattukurssin ja kuntovalmennuksen täysihoidolla ma-pe). Kuntovalmennus toteutuu, mikäli osallistujia on riittävä määrä. Pelkän raamattukurssin hinta on 1200 euroa.

30 euron lisämaksulla voit osallistua Juoksuviikonloppuun 29.9.-1.10.2018 (normaali hinta 160 euroa).

Raamattuopetuksesta kysy lisää, Valtteri Tikkakoski, puh. 040 70 595 66, valtteri.tikkakoski@sley.fi

Kuntovalmennuksesta kysy lisää, Heli Mattila, puh. 050 587 0530, heli.mattila@kuntoaskel.net.

 

Seuraavat raamattukurssit järjestetään

3.9.–30.11.2018, 28.1.-26.4.2019, 2.9.-29.11.2019

Hakulomake
Terveydentilakysely