Hoitaa syvältä

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen. Valoisat illat ja kesäyöt, ensin omenapuut ja tuomet, sitten kielot, syreenit, unikot, alppiruusut, juhannusruusut ja pionit puhumattakaan tien varren päivänkakkakaroista, lupiineista ja koiranputkista. Tuntuu siltä, että Jumala oikein tuhlaa meille rakkauttaan, kauneutta ja hyvyyttä luonnossa. Tyynen tai myrskyävän veden tuijottaminen kaikessa rauhassa, on se sitten pieni järvi, aava meri tai virtaava joki, rauhoittaa levottoman ja virkistää väsyneen. Saunan lempeään lämpöön jäävät arjen huolet. Ystävien kanssa keskusteluissa omat ajatukset saavat mittakaavaa. Lasten ja lastenlasten kanssa leikkiminen vie mukanaan ja kun saa vauvan syliin, aikakin pysähtyy. Kesä tekee hyvää. Tunnen ja muistan kuuluvani sukupolvien ketjuun: jo perille päässeet ovat elävästi läsnä muistoissa, kun vietän aikaa heille rakkaissa paikoissa.

Kesä hoitaa. Jumala hoitaa meitä monin tavoin, myös suven suloisuuden kautta. Hän hoitaa meitä ystävien tapaamisen kautta, kesäseuroissa ja juhlissa, mutta ennen kaikkea evankeliumin sanan kautta.

Sitä hoitoa ja sanaa on tänäkin kesänä tarjolla monissa paikoissa. Kesäkuussa oli opistolla ensimmäinen sellainen juhannustapahtuma, jonne saattoi jäädä yöpymään ja viettämään suven juhlaa rennosti omin eväin rantagrillin ääressä, perheen tai ystävien seurassa Jumalan sanan parissa. Ikään kuin mökkijuhannus isommalla joukolla opistolla. Se onnistui hyvin, kiitos kaikille järjestäjille ja mukanaolijoille! Kesä-heinäkuun vaihteessa vietettiin Helsingin jäähallissa valtakunnallista evankeliumijuhlaa, jossa myös opiston esittelypisteellä kävi iloinen kuhina. Kutsuimme ja houkuttelimme kaikkia pisteelle poikenneita opistolle, lyhyelle kurssille tai pitemmäksi aikaa.

Vielä ehdit, paras kesä on vielä edessä: opistolla on vielä paljon erilaisia viikon ja viikonlopun mittaisia tapahtumia, jonne voit tulla saamaan Jumalan syvähoitoa. Voit tulla saunomaan, istumaan Rautaveden rannalla tai soutelemaan, nauttimaan valmiista ruokapöydästä, vaihtamaan ajatuksia toisten kanssa ja lepäämään Jumalan sanan hoidossa. Tutkihan kurssikalenteriamme! Nostan esiin vain yhden mahdollisuuden: Elokuun alussa pidettävällä tiistaista perjantaihin kestävällä neljän päivän miniraamattukurssilla on vielä tilaa.

Opisto tarvitsee rukouksia ja tukea erityisesti nyt, kun meillä on pian alkamassa 100-vuotisjuhlavuosi 2018. Kesäkuun puolessa välissä ylläpitäjämme Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys teki päätöksen uuden majoitusrakennuksen rakentamisesta. Se on suuri, tärkeä ja kallis hanke, joka mahdollistaa opiston toiminnan kehittämisen jatkossakin. Tulemme järjestämään erilaisia varainkeruutapahtumia, mutta opistoa voi tukea myös helpolla ja itselle mukavalla tavalla: tulemalla opistolle kurssille!

Pidä tänä kesänä huolta itsestäsi. Pidä huolta siitä, että saat levätä ja virkistäytyä, saat runsaasti sellaisia hyviä hetkiä, jotka hoitavat syvältä. Pidä huolta siitä, että saat myös Jumalan sanan syvähoitoa. Tervetuloa opistolle!

CategoryBlogi
YHTEYSTIEDOT

Mainiementie 50, 38100 Sastamala

Vaihde: (03) 5134 151 (arkisin klo 9.00-15.30)

Katso henkilökunnan yhteystiedot täältä.

Sähköposti: toimisto@keokarkku.fi

Päivystysnumero: 0400 951 441 (kurssien aikana, ei ilmoittautumisia), 044 770 0398 (ilta- ja yöpäivystys ma-to)

Tilinumero: Karkun Osuuspankki FI24 5113 0720 0005 23

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Top
Seuraa meitä: