Vuosi 2018 on opiston 100-vuotisjuhlavuosi. Tervetuloa mukaan juhlimaan, tervetuloa juhlivan opiston eri tapahtumiin ja viikonloppukursseille!

Alkusysäyksen juhlavuoteen saimme jo ensimmäisenä adventtina, jolloin julkistettiin juhlakirja Meidän opisto. Vuodenvaihteessa opistolle saapuneet runsaat 150 nuorta viettivät uudenvuodenaattoiltana ”Opisto 100-juhlagaalaa” hauskan ohjelman kera. Pitkin vuotta on tarkoitus järjestää erilaisia pienempiä ja isompia tapahtumia, kutsua sekä vanhoja opiston ystäviä että aivan uusia ihmisiä mukaan, muistella, iloita, kiittää opistosta ja Jumalan hyvyydestä ja jatkaa opiston historiaa luomalla yhä uusia muistoja.

Sata vuotta sitten oli ihmisiä, joilla oli näky. He perustivat opiston. Sadan vuoden aikana tämä näky on saanut yhä uusia toteuttajia ja muotoja, vahvistua ja välillä heikentyäkin, mutta näky ja perusta on pysynyt samana. Meillä tämän hetken opistolaisilla on edelleen se sama näky ja visio. Me uskomme, että opistoa tarvitaan jatkossakin, sillä ihmiset tarvitsevat kodin. Tarvitsemme kodin, jossa rakastetaan ja pannaan rajoja, uskotaan ja toivotaan, opitaan, viisastutaan, ystävystytään ja opitaan tuntemaan Jumalan rakkautta Jeesuksessa.

Olemme kiitollisia menneistä vuosista. Haluamme oppia niistä. Kunnioitamme entisten opistolaisten panosta syvästi. Heidän ansiostaan opistosta on tullut se, mitä se nyt on. Mutta se ei riitä, paikalleen ei voi jäädä, vaan nyt on meidän vuoromme jatkaa. Jatketaan yhdessä tästä eteenpäin.

Katsohan kurssiohjelmastamme, mille kurssille Sinä haluat osallistua. Tuletko kenties jo hiihtoloman aikaan – joko perheen kanssa viikonvaihteessa tai yksin taidekurssille tai jos olet jo eläkkeellä, seniorien lomapäiville? Laitathan ainakin Marianpäivän Kiitoskurssin kalenteriisi 16.-18.3. sekä ehdottomasti loppusyksystä pyhäinpäivän viikonvaihteen 2.-4.11., jolloin vietämme pääjuhlaa.

Tervetuloa opistolle, kotiin!

CategoryBlogi
YHTEYSTIEDOT

Mainiementie 50, 38100 Sastamala

Vaihde: (03) 5134 151 (arkisin klo 9.00-15.30)

Katso henkilökunnan yhteystiedot täältä.

Sähköposti: toimisto@keokarkku.fi

Päivystysnumero: 0400 951 441 (kurssien aikana, ei ilmoittautumisia), 044 770 0398 (ilta- ja yöpäivystys ma-to)

Tilinumero: Karkun Osuuspankki FI24 5113 0720 0005 23

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Top
Seuraa meitä: