Hiihtoloma alkaa olla lähellä. Tänä talvena olemme saaneet nauttia monista kauniista aurinkoisista päivistä ja lumesta.

Valon määrä alkaa hiljalleen lisääntyä ja kevään merkkejä on ilmassa. Viime viikolla saimme opistona viettää onnistuneen liikuntapäivän. Talonmiehemme oli kasannut rannalle lunta ja oli hauska katsella opiskelijoiden riemua pulkkamäessä. Kodalla paistettiin sitten banaaneja, jonka sisälle sulatettiin herkullista suklaata.

14.2. saimme Sleyn hallitukselta hyviä uutisia. Opiston majoitusrakennushanke hyväksyttiin kokouksessa. Meillä on nyt lupa aloittaa rakennuksen täysimittainen suunnittelu ja urakoitsijakilpailutus. Mikäli kaikki menee suunnitelmiemme mukaan, Mataleenan korvaava majoitusrakennus valmistuu jo tämän vuoden puolella.

Päätös on meille suuri ilon aihe, mutta tuo mukanaan myös suuren vastuun. Opisto on sitoutunut maksamaan noin 700 000 euron kulut itse.

Majoitusrakennukseen tulee 24 sänkypaikkaa, pieniä oleskelutiloja ja keittokulmauksia. Tuntuu hyvältä, että ylläpitäjämme uskoo opistomme tulevaisuuteen ja tulevaisuuden moniin mahdollisuuksiin.

Samalla hallitus hyväksyi kokeiluluontoisen matkailupalvelutoiminnan aloittamisen. Ensimmäinen ilmassa riippuva teltta on jo viritelty etupihallemme J

Moninaisissa suunnitelmissamme haluamme jäädä luottamukseen siitä, että Jumala on turvanamme. Hän on luvannut johdattaa niitä, jotka kulkevat rukoillen.

 

Siunattua kevättä sinulle,

 

Matti Rusama

vararehtori

matti.rusama@keokarkku.fi

CategoryBlogi
YHTEYSTIEDOT

Mainiementie 50, 38100 Sastamala

Vaihde: (03) 5134 151 (arkisin klo 9.00-15.30)

Katso henkilökunnan yhteystiedot täältä.

Sähköposti: toimisto@keokarkku.fi

Päivystysnumero: 0400 951 441 (kurssien aikana, ei ilmoittautumisia), 044 770 0398 (ilta- ja yöpäivystys ma-to)

Tilinumero: Karkun Osuuspankki FI24 5113 0720 0005 23

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Top
Seuraa meitä: