Opiston satavuotisjuhlat on juhlittu. Kiitos kaikille juhlaan osallistuneille ja opistoa muuten muistaneille! Saimme yhdessä palata opiston perustamisaikaan ja vaiheisiin myös draaman, opiskelijoiden kuvaaman elokuvan ja valokuvien avulla samoin kuin monissa mielenkiintoisissa alustuksissa, puheenvuoroissa ja haastatteluissa. Pohdimme, mistä olemme tulleet, minne olemme menossa ja mitä opisto on merkinnyt.

Oli monien kohtaamisten ja muistojen viikonvaihde. Oli iloisia jälleennäkemisiä. Muistettiin jo perille päässeitä opettajia ja opistotovereita. Saatiin tervehdykset arkkipiispalta, opetus- ja kulttuuriministeriöstä, Suomen kansanopistoyhdistyksestä, Sastamalan seurakunnalta ja Suomen Luterilaiselta Evankeliumiyhdistykseltä. Nuoret ja vanhemmat kertoivat, mitä opisto on heille merkinnyt, mitä he ovat löytäneet ja saaneet opistolta. Juhla jatkui perjantai-illasta sunnuntaihin, juhlittiin koko viikonvaihde, kerrankos sitä, satavuotiasta opistoa.

Kiitos että tulit! Te opiston ystävät teitte juhlastamme juhlan. Kiitos että myös sinä, joka et päässyt juhlaan, muistat opistoa ja meitä tällä hetkellä täällä opiskelevia ja työtä tekeviä rukouksessa. Nyt on meidän vuoromme jatkaa opiston historiaa. Meidän vuoromme kantaa vastuuta, meidän vuoromme toivottaa jokaiselle Tervetuloa opistolle, tervetuloa kotiin!

 

Satavuotisjuhlan jälkeen palasimme vielä toviksi arkeen. Viime viikolla oli jälleen juhlan aika, kun opistolta valmistui peräti 13 uutta ylioppilasta, jotka saivat lakin keskiviikkoiltana ylioppilas- ja itsenäisyyspäiväjuhlassa. Tämän viikon perjantaina 14.12. vietämmekin sitten jo joulujuhlaa, joka on samalla erälinjan valmistumisjuhla.  Myös kolme maahanmuuttajaopiskelijaa saa aikuisten perusopetuksen päättötodistuksen.

Joululaulut jääkööt soimaan mieleemme, jouluevankeliumin sanat syvälle sydämeen, kun lähdemme valmistautumaan joulun viettoon: Kunnia Herran, maassa nyt rauha kun Jeesus meille armon toi.

Siunattua joulua opistolta!

CategoryBlogi
YHTEYSTIEDOT

Mainiementie 50, 38100 Sastamala

Vaihde: (03) 5134 151 (arkisin klo 9.00-15.30)

Katso henkilökunnan yhteystiedot täältä.

Sähköposti: toimisto@keokarkku.fi

Päivystysnumero: 0400 951 441 (kurssien aikana, ei ilmoittautumisia), 044 770 0398 (ilta- ja yöpäivystys ma-to)

Tilinumero: Karkun Osuuspankki FI24 5113 0720 0005 23

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Top
Seuraa meitä: