Aloitamme päärakennuksessa viemäriremontin 19.8.2019. Syyslukukauden ajan keittiömme toimii väistötiloissa Sorjan kesäsiirtolassa, joka sijaitsee junaradan varrella, parkkipaikan toisessa reunassa. Päärakennuksen wc-tilat eivät ole remontin aikana käytettävissä.

  
Pahoittelemme remontista aiheutuvaa haittaa opiskelijoille ja kurssilaisille.

Wanhat talot -tapahtuma järjestetään Sastamalassa kolmannen kerran. Opisto on mukana ensimmäistä kertaa.

Messu klo 11 opiston salissa.

Myynnissä keittoa klo 12-17 (5,-), kahvia (1,-), lettuja (2,-) ja makkaraa (2,-) ja kirpputoritavaraa. Rannassa on uintimahdollisuus omalla valvonnalla ja vastuulla. 

Tervetuloa!


Luotettavaa raamattuopetusta ja kirjoittajavalmennusta

Kolmen kuukauden aikana raamattukurssilla syvennytään Raamatun sisältöön kokeneiden raamattuopettajien johdolla. Raamattuopetusta tarjotaan keskimäärin viisi tuntia päivässä maanantaista perjantaihin. Raamatun tutkimisen lisäksi pohdimme uskon ja elämän asioita dogmatiikan ja etiikan alueelta.

Elämä tarinaksi -kirjoittajavalmennus

Millainen lapsuutesi oli? Miten elämä on sinua kuljettanut? Millaisia tarinoita muistoistasi voisi kirjoittaa? Raamattukurssin aikana voit käydä omia muistojasi läpi ohjatusti kirjoittamalla. Kirjoitusohjauksesta vastaa sanataideopettaja ja toimittaja Tiina Laaninen.

Kirjoittajavalmennus sisältää:

– Neljä ryhmän yhteistä tapaamista 4 x 120 minuuttia, joissa kirjoitamme, käymme läpi kirjoittamisen perusteita ja joissa on mahdollisuus rakentavaan tekstipalautteeseen.

– Henkilökohtainen tavoitteen asettamisen kurssin alussa.

– Ryhmän yhteinen whatsup-ryhmä, jossa joka viikko pieni kirjoittamisen lämmittelyharjoitus.

– Puhelin- ja sähköpostikonsultointi tarvittaessa.

– Henkilökohtainen loppukeskustelu, joka sisältää palautteen jostakin kirjoittajan tekstistä (tekstin maksimipituus 5 sivua). Kurssilaisen toivoessa tämä ohjauskerta voi olla kurssin aikanakin. 

– Hinta 245 e/henkilö, vähintään 6 osallistujaa, lisätunnit sopimuksen mukaan. Voit osallistua pelkästään kirjoittajavalmennukseen.

Kurssi sopii alkusysäykseksi oman elämäkertakirjan tekemiselle. Mukaan voit tulla myös ilman julkaisutavoitetta tutkimaan omaa elämääsi kirjoittamalla. Kurssilla ei käytetä punakynää, etkä voi kirjoittaa väärin. Kurssi sopii jo jonkin verran kirjoittaneelle tai kirjoittamisharrastuksen nyt aloittavalle.

Kurssin hinta on kolmen kuukauden ajalta 1425 euroa 

(sisältää raamattukurssin ja kirjoittajavalmennuksen täysihoidolla ma-pe). 

Pelkän raamattukurssin hinta on 1200 euroa.

Kirjoittajavalmennus toteutuu, mikäli osallistujia on riittävä määrä. 

Elämä kirjaksi -starttiviikonloppu 7.−8.9.2019. Hinta 100 euroa täysihoidolla omin liinavaattein 2-hh. Katso koko ohjelma.

YHTEYSTIEDOT

Mainiementie 50, 38100 Sastamala

Vaihde: (03) 5134 151 (arkisin klo 9.00-15.30)

Katso henkilökunnan yhteystiedot täältä.

Sähköposti: toimisto@keokarkku.fi

Päivystysnumero: 0400 951 441 (kurssien aikana, ei ilmoittautumisia), 044 770 0398 (ilta- ja yöpäivystys ma-to)

Tilinumero: Karkun Osuuspankki FI24 5113 0720 0005 23

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Top
Seuraa meitä: