Ladataan Tapahtumat

Tulevat lyhytkurssit

Find Events

Event Views Navigation

Tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

syyskuu 2018

Starttipäivät

Starttipäivät on opiskelijoille ja nuorille aikuisille tarkoitettu viikonloppu, jonne tulee ihmisiä joka puolelta Suomea.

Eräpolku Raamattuun

Toiminnallinen johtajuuskurssi nuorisotyötä tekeville

Päällystön hengelliset päivät koko perheelle

Päällystön hengelliset päivät ovat suunniteltu puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen palveluksessa olevalle henkilöstölle, evp-henkilöstölle sekä sotilaskotisisarille perheenjäsenineen.

Juoksukurssi

Juoksuviikonloppu on tarkoitettu sinulle, joka haluat uutta intoa ja uusia virikkeitä juoksuharrastuksen aloittamiseen tai siinä kehittymiseen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa juoksutaustaa.

Avioliittoleirin jatkot

Helka ja Make Silventoinen ovat vetäneet Karkun kesän avioliittoleirejä yli 20 vuotta. Mikäli olette olleet jollakin kesän avioliittoleirillä, olette tervetulleita jatkoille.

lokakuu 2018

Hame- ja housuväen avioliittoleiri

Hame- ja housuväen seminaari on erilaisissa elämäntilanteissa oleville aviopareille hieno mahdollisuus tutustua puolisoon ja itseensä.

Kauas ja lähelle -lähetystyön monet muodot

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka mietit omaa paikkaasi lähetystyön saralla.

Sastamalan seudun raamattupiirien viikonloppu

Sastamalan seudun raamattupiirien kohtauspaikka.

Leskenlehdet – Virkistysviikonloppu leskille

Puolison kuolema on yksi vaativimpia elämänmuutoksia, johon sopeutuminen on haastavaa ja aikaa vievää. Jaetaan yhdessä asioita Leskenlehdet-viikonvaihteessa toisten puolisonsa menettäneiden kanssa laulaja-kirjailija, TM Hanna Ekolan johdolla.

Lohdutuksen lähteillä – terapeuttista kirjoittamista Raamatun tekstien äärellä

Kestävä lohtu kärsimyksen hetkiin löytyy Raamatusta. Terapeuttisen kirjoittamisen kurssilla tutustumme Raamatun lohdullisiin lupauksiin uudella tavalla; tuottamalla omaa tekstiä vuorovaikutuksessa Raamatun kanssa ja pohtimalla omaa elämäämme sen valossa.

+ Export Events