Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Harrastusleiri koululaisille

18.6.2018 - 21.6.2018

Harrastusleiri 7-14 –vuotiaille koululaisille (1. luokan käyneille) Karkun evankelisella opistolla Sastamalassa.

Mitä Jumalasta osoittaa se, että hän vei koko kansansa kerralla pois Egyptistä?
Miksi mannaa ei voinut kerätä kuin yhdeksi päiväksi?
Mitä Mooses teki, kun pensas hänen edessään alkoi palaa?

Leirillä puuhataan mielenkiintoisissa harrastuspajoissa, tutustutaan Mooseksen ja Israelin kansan jännittävään matkaan kohti luvattua maata, vietetään iloisia ohjelmahetkiä, nautitaan hyvää ruokaa, saunotaan ja uidaan. Leirillä vierailee taikuri Emil Anton. Luvassa paljon leirikavereita, mahtavat isoset ja osaavat vetäjät.

Leiri alkaa maanantaina klo 16 ilmoittautumisella ja majoittumisella. Leiri päättyy torstaina klo 14 päätöskahveihin/mehuun.

Leirin hinta 70 € omin liinavaattein. Sisarhinta 40 €.

Ilmoittautumiset 11.6.2018 mennessä.

Tiedustelut toimisto@keokarkku.fi tai puh. (03) 513 4151 (arkisin klo 9.00-15.30).

Pajakuvaukset:

Draamapaja (10-14-vuotiaille)
Vetäjänä Terhikki Murtoo

Teemme yhdessä hauskoja draamaharjoituksia, jotka sopivat sekä kokeneille että kokemattomille. Tämän vuoden erikoisuutena on, että kuvaamme kaksi Raamatun kertomusta kesän Evankeliumijuhlaan. Annathan siis luvan julkaista itsestäsi kuvattua materiaalia (ja ovathan huoltajasi samaa mieltä). Pajassa on maskottina pieni kiltti koira. Tule rohkeasti mukaan, vaikka et olisi koskaan ennen näytellyt! Tästä tulee hauskaa 😀

King’s kids-paja (9-14-vuotiaille)
Vetäjänä Fanni Anttoora

”Tunne Jumala ja tee hänet tunnetuksi” on King’s kidsien idea. Opettelemme tuntemaan lisää kaikkivaltiasta Isää ja kiittämään Häntä ja kertomaan Hänestä. Pajassa tutustutaan eri tanssityyleihin, tanssikoreografioiden harjoittelemiseen ja tekemiseen, sekä tehdään valmis tanssiesitys. Mukaan voi tulla, vaikka ei harrastaisikaan tanssia. Ota mukaan yksivärinen t-paita, mustat housut ja sukat (jos on helposti saatavilla).

Kädentaitopaja
VetäjänäKati Leppänen
Tänä kesänä kädentaitopaja ratsastaa keppihevosten maailmaan. Leirille voit ottaa mukaan oman kepparin ja valmistaa sille tarvikkeita. Pajassa tehdään erilaisia käsitöitä osallistujien mielenkiinnon mukaan. Kädentaitopajaan ovat siis tervetulleita kaikki käsitöistä, ei vain keppihevosista innostuneet!

Lähetyspaja
Vetäjänä Liisa Rossi

Lähetyspajassa kurkataan Suomen eteläiseen naapurimaahan – mitä jännittävää voikaan löytyä ihan läheltä! Tutustutaan kieleen, joka on melkein kuin suomea, mutta ei kuitenkaan. Askarrellaan ja touhutaan virolaisen mallin mukaan, ja pikkuhemmottelujen kautta koetaan vähän virolaista kylpyläkulttuuriakin. Pohditaan myös lähetystyötä – miksi ja miten sitä tehdään. Tere tulemast!

Mediapaja (10-14-vuotiaille) TÄYNNÄ
Vetäjänä Johanna Hakkari
Multimediapajassa päivitämme Karkun evankelisen opiston Facebook-sivua, kuvaamme leirivideota ja draamapajan näytelmää. Videoita editoidaan mediapajassa Evankeliumijuhlassa käytettävään muotoon. Parhaat palat nähdään leirin päätösjuhlassa. Aikaisempi kokemus videokuvauksesta, kuvankäsittelystä ja videon editoinnista ei ole välttämätön, kiinnostus asiaa kohtaan riittää.

Musapaja
Vetäjänä Tatu Haveri
Kokeillaan musiikin ja äänimaiseman luomista ryhmässä. Yhdessä musisoiminen on elämys. Pajassa ei tarvitse osata soittaa nuoteista, vaan osallistujilta toivotaan ennen kaikkea intoa musiikkiin. Jos soitat jotain soitinta, tuo se mukanasi, myös käsirummut ja marakassit kelpaavat!

Puupaja TÄYNNÄ
Vetäjänä Nana Haveri
Puupajassa tehdään oikeita nikkarihommia. Työkalut tulevat tutuiksi, vaikka et olisi paljon puutöitä tehnytkään. Tervetuloa rakentamaan! Ota mukaan maalaamiseen ja muuhun vähän sottaisempaan touhuun sopivat vaatteet.

Sporttipaja  TÄYNNÄ
Vetäjinä Kimmo Kulmala, Altti Saarisalo ja Timo Simanainen
Sporttipajassa harjoitellaan yhteistyö- ja joukkuepelitaitoja kivojen pelien ja leikkien avulla. Pelaamme jalkapalloa, norsupalloa, parifutista, nuijapalloa, myyräpalloa, rantapalloa ja futsalia. Ota mukaan peliin sopivat kengät, oma jalkapallo ja säbämaila ja haasta itsesi ja kaverisi huimiin kamppailuihin. Ota oma juomapullo mukaan.

Harrastusleirin ohjelma. Muutokset mahdollisia.