Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Harrastusleiri koululaisille

17.6.2019 - 20.6.2019

Tapahtuma navigointi

Harrastusleiri 7-14 -vuotiaille koululaisille (1. luokan käyneille).

Miten Jumala rohkaisi Joosuaa haastavassa tehtävässä? Kuinka Joosua ja Israelin kansa onnistuivat valloittamaan luvatun maan? Voiko Jumalan suunnitelmiin luottaa?

Leirillä puuhataan mielenkiintoisissa harrastuspajoissa, tutustutaan Joosuan ja Israelin kansan jännittävään matkaan perille luvattuun maahan, vietetään iloisia ohjelmahetkiä, nautitaan hyvää ruokaa, saunotaan ja uidaan. Luvassa paljon leirikavereita, mahtavat isoset ja osaavat vetäjät.

Leirin hinta 70 € omin liinavaattein. Sisarhinta 40 €.

Ilmoittautumiset 10.6.2019 mennessä keokarkku.fi/ ilmoittaudu lyhytkurssille. Majoittautuminen opistolla pajoittain.

Tiedustelut toimisto@keokarkku.fi tai puh. (03) 513 4151 (arkisin klo 9.00-15.30).

Ilmoittautuminen ja majoittuminen alkaa 17.6. klo 16, päivällinen klo 17-18, ohjelman aloitus klo 18. Leiri päättyy 20.6. klo 14.

HARRASTUSLEIRIN PAJAT

Eräpaja (10-14-vuotiaille)
Vetäjinä Pekka ja Elias Lindqvist
Liikumme luonnossa, hiivimme pusikossa ja tutkimme luonnon ihmeitä. Veistämme, teemme tulet ja tulilla ruokaa metsäläisten tapaan. Ota mukaan: vaatetus, jolla voit olla ulkona sateellakin mukaan lukien kumisaappaat tai vedenpitävät jalkineet. Ota lisäksi hanskat, puukko ja hyttyskarkote, jos olet herkkä itikoille. Halukkaat voivat yöpyä laavussa pajan vetäjän kanssa. Siihen tarvitaan vain makuupussi- ja alusta.
 
Japanipaja
(7-14-vuotiaille)
Vetäjinä Anna-Kaisa ja Maria Takaki
Konnichiwa! Tule kurkistamaan Japaniin; kohtaat ehkä kummallisia kiemuroita, yllättäviä sanoja, hauskoja leikkejä. Kielesi laulaa uusia lauluja ja maistelee erikoisia makuja. Sinulle selviää, mitä tarkoittaa manga, anime, origami, furoshiki tai kanji. Tervetuloa mukaan! Irasshai!

Kesäpuuhapaja (7-9-vuotiaille)
Vetäjinä Kati Leppänen ja Tuulia Tanttu
Kesäpuuhapajassa touhuamme pääasiassa ulkona monenlaisten pelien ja leikkien, kädentöiden ja retkien merkeissä. Ota mukaan puukko ja ulkopuuhiin sopivat vaatteet. Myös sadetakki ja saappaat on syytä pakata mukaan.

King’s kids-paja
(9-14-vuotiaille)
Vetäjänä Anna Laine
”Tunne Jumala ja tee hänet tunnetuksi” on King’s kidsien idea. Opettelemme tuntemaan lisää kaikkivaltiasta Isää ja kiittämään Häntä ja kertomaan Hänestä. Pajassa tutustutaan eri tanssityyleihin, tanssikoreografioiden harjoittelemiseen ja tekemiseen, sekä tehdään valmis tanssiesitys. Mukaan voi tulla, vaikka ei harrastaisikaan tanssia. Ota mukaan yksivärinen t-paita, mustat housut ja sukat (jos on helposti saatavilla).
Lankatyöpaja (10-14-vuotiaille)
Vetäjänä Heljä Järä-Isotalo
Oletko kiinnostunut neulomisesta tai virkkaamisesta? Haluatko kokeilla vaikka sukkien neulomista tai tehdä itsellesi maskotin, kännykkäpussukan, pienen ryijyn tai jotain muuta langasta? Sukella lankatöiden maailmaan ja hullaannu ihanista langoista! Voit tuoda myös omat puikot tai lankaa mukaan.

Musapaja (7-14-vuotiaille)
Vetäjänä Minna-Leena Lahti
Musapajassa lauletaan ja soitetaan rennolla meiningillä: ihmisten iloksi ja Jumalan kunniaksi. Musapajalaiset myös säestävät leirin yhteislauluja. Musapajaan osallistuminen ei vaadi aiempaa musiikin harrastuneisuutta, vain halua oppia ja olla mukana. Ota mukaan itsesi ja oma, syntymälahjana saatu äänesi. Voit ottaa mukaan myös oman soittimen (viulu/saksofoni/sähkökitara/munniharppu), sekä tarpeen mukaan vahvistimen ja nuottitelineen. Syntyvän kuoron ja orkesterin tarpeiden mukaan osa ajasta voidaan käyttää sovitusten tekemiseen. Laulelemisiin!


Robotiikka- ja koodauspaja (10-14-vuotiaille)
Vetäjinä Kimmo Kulmala ja Timo Simanainen
Oletko kiinnostunut elektroniikasta, roboteista ja koodauksesta? Onko tinaaminen tuttua? Tervetuloa koodaamaan ja rakentelemaan robotteja. Pajassa opettelemme koodaamaan ja rakentamaan erilaisia Arduino-robotteja. Arduino on pieni robottien ohjauksessa käytettävä ohjelmointialusta, johon voi liittää moottoreita ja kaikenlaisia muita mittausantureita. Koodausta harjoitellaan monenlaisten päättely- ja ongelmanratkaisutehtävien avulla. Pajaan tullessa tarvitset kiinnostusta koodaamiseen ja rakenteluun.

Sirkuspaja
(7-14-vuotiaille)
Vetäjänä Maiju Vainionpää

Sirkuspajassa on luvassa hulvatonta menoa, kun kokeilemme jongleerausta, hulavanteita ja pariakrobatiaa. Lisäksi on mahdollisuus kokeilla, miten pyöritetään lautasta ja kukkakeppiä. Sirkuspajassa kannustetaan ja iloitaan onnistumisen kokemuksista. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Sporttipaja
(7-14-vuotiaille)
Vetäjinä Lukas Brenner ja Jetro Isotalo
Sporttipajassa harjoitellaan yhteistyö- ja joukkuepelitaitoja kivojen pelien ja leikkien avulla. Pelaamme paljon pallopelejä, kuten jalkapalloa, norsupalloa, parifutista, lippupalloa, säbää ja myyräpalloa. Lisäksi pelaamme lipunryöstöä ja kokeilemme joitakin yllätyslajeja. Ota mukaan liikuntaan ja peleihin sopivat kengät, juomapullo, oma jalkapallo ja säbämaila ja haasta itsesi ja kaverisi huimiin suorituksiin ja kamppailuihin.

Toimittajapaja (10-14-vuotiaille)
Vetäjänä Annika Kulhua
Kiinnostaako sinua toimittajan työ? Tule mukaan Vinkki-lehden mediapajaan! Tehdään yhdessä huippuhyviä haastatteluja, otetaan valokuvia ja kirjoitetaan ihan parhaita juttuja! Kenties juuri sinun kirjoituksesi tai ottamasi kuvat pääsevät Vinkki- lehden sivuille. Opetellaan yhdessä kirjoittamiseen ja kuvaamiseen liittyviä juttuja rennolla asenteella. Jos omistat kameran, ota se mukaan leirille. Oman läppärinkin saa tuoda.