Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Harrastusleiri koululaisille etänä

15.6.2020 - 18.6.2020

Tapahtuma navigointi

Harrastusleiri järjestetään etänä, mutta yhteydessä Jumalaan ja toisiimme.

Suosittu lasten ja varhaisnuorten Harrastusleiri järjestetään tänäkin kesänä. Opetuksissa käsittelemme rukousta, uskovien yhteyttä ja lähimmäisen rakkautta.

Myös pajat toteutuvat, joskin toteutustapa on eri kuin ennen. Osa pajoista pyritään toteuttamaan live-yhteyksin, osassa pajan vetäjä antaa leiriläiselle ohjeet työskentelyyn opetusvideoilla. Päivittäin kokoonnumme lisäksi aamuhartauteen liveyhteyksin sekä yhteiselle päivämehulle. Lisäksi leirin vetäjät ovat tavoitettavissa etäalustalla leirin ajan.

Tämä vuoden pajoissa on tarjolla muun muassa musiikkia, tanssia, liikuntaa, kirjoittamista ja ulkoilua. Aloitamme päivät yhteisellä LIVE-aamuhartaudella, jonka jälkeen siirrytään pajoihin, joista osa toteutuu livenä ja osa tallenteiden avulla. Päivällä kuulemme raamattuopetusta ja iltapäivän harrastustoiminnan jälkeen meillä on vielä yhteinen iltahartaus.

Ohjelma on suunnattu 7-14 -vuotiaille koululaisille, mutta joihinkin ohjelmaosuuksiin voi hyvin osallistua vaikka vanhemman kanssa. Ohjelma tarkentuu toukokuun aikana. Varaa aikaa osallistumiselle noin viisi tuntia päivässä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet ohjelmaan osallistumisesta.

Ilmoittautuminen 29.5. mennessä.

Hinta 30 euroa. Sisarhinta 10 euroa.