Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Isoskoulutus I (alueellinen, 1.osa)

19.1.2018 - 21.1.2018

Isoskoulutus on kaksiosainen. Ensimmäinen osa on alueellinen ja toinen osa on valtakunnallinen.

Ensimmäinen osa on 19.-21.1.2018 (ilmainen). Toinen osa pidetään 20.-22.4.2018 (30 euroa) ja siihen osallistuvat kaikki isoskoulutuksen kävijät.

Ilmoittautuminen 12.1.2018 mennessä.

Ilmoittautuneille on lähetetty kirje, voit lukea sen tästä. Jos olet alle 18-vuotias, täytä turvallisuustietolomake huoltajasi kanssa ja tuo se mukanasi isoskoulutukseen.

MITÄ?

Sleyn nuorisotyön isoskoulutukset ovat monipuolisia ja laadukkaita. Isoskoulutukset sisältävät raamattuopetuksen lisäksi myös paljon käytännön tietoa isosena olemisesta. Isoskoulutuksen käyneet saavat koulutuksesta myös todistuksen, jolla on varmasti painoarvoa myös muille kuin Sleyn leireille haettaessa.

MISSÄ JA MILLOIN?

Isoskoulutus on avoin kaikille rippikoulun käyneille. Sleyn rippikoulun käyminen ei siis ole vaatimus isoskoulutukseen pääsyyn. Kaikki isoskoulutuksen käyneitä ei valitettavasti voida ottaa seuraavan kesän rippileireille, sillä halukkaita on yleensä aina enemmän kuin paikkoja. Tämän vuoksi rippileireille ei myöskään oteta isosia, jotka eivät ole käyneet Sleyn omaa isoskoulutusta. Rippileirien lisäksi isoja tarvitaan kuitenkin myös kesän varhaisnuorten- ja lastenleireillä sekä perheleireillä. Muista, että omalla aktiivisuudellasi voit myös vaikuttaa isoseksi pääsemiseen.

Koulutus alkaa perjantaina 19.1.2017 klo 17-18 ilmoittautumisella, päivällisellä ja loppuu sunnuntaina 21.1. klo 14.30.