Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Isoskoulutus I (alueellinen, 1.osa)

17.1.2020 - 19.1.2020

Tapahtuma navigointi

Isoskoulutus on kaksiosainen. Ensimmäinen osa on alueellinen ja toinen osa on valtakunnallinen.

Ensimmäinen osa on 17.-19.1.2020. Toinen osa pidetään 24.-26.4.2020 ja siihen osallistuvat kaikki isoskoulutuksen kävijät.

Ilmoittautuminen ensimmäiseen osaan 10.1.2020 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetyn kirjeen voit lukea tästä.

Hinta 30 euroa sisältäen täysihoidon omin liinavaattein.

Täytä turvallisuustietolomake huoltajasi kanssa ja tuo se mukanasi isoskoulutukseen.

MITÄ?

Sleyn nuorisotyön isoskoulutukset ovat monipuolisia ja laadukkaita. Isoskoulutukset sisältävät raamattuopetuksen lisäksi myös paljon käytännön tietoa isosena olemisesta. Isoskoulutuksen käyneet saavat koulutuksesta myös todistuksen, jolla on varmasti painoarvoa myös muille kuin Sleyn leireille haettaessa.

MISSÄ JA MILLOIN?

Isoskoulutus on avoin kaikille rippikoulun käyneille. Sleyn rippikoulun käyminen ei siis ole vaatimus isoskoulutukseen pääsyyn. Kaikki isoskoulutuksen käyneitä ei valitettavasti voida ottaa seuraavan kesän rippileireille, sillä halukkaita on yleensä aina enemmän kuin paikkoja. Tämän vuoksi rippileireille ei myöskään oteta isosia, jotka eivät ole käyneet Sleyn omaa isoskoulutusta. Rippileirien lisäksi isoja tarvitaan kuitenkin myös kesän varhaisnuorten- ja lastenleireillä sekä perheleireillä. Muista, että omalla aktiivisuudellasi voit myös vaikuttaa isoseksi pääsemiseen.

Koulutus alkaa perjantaina 17.1. klo 17-18 ilmoittautumisella, päivällisellä ja loppuu sunnuntaina 19.1. klo 14.30.