Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Luovan kirjoittamisen kurssi

20.7.2020 - 23.7.2020

Tapahtuma navigointi

Tule mukaan kirjoittamaan! Luovan kirjoittamisen kurssilla tehdään erilaisia pieniä kirjoitusharjoituksia. Punakynää emme käytä, eikä kurssilla voi mokata. Teroitamme yhdessä kynät ja etsimme kirjoittamisen iloa, intoa ja suuntaa. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin jo jonkin verran kirjoittamista harrastaneille.

Neljän päivänä aikana tutuiksi tulevat niin kerronta, kuvailu kuin dialogi. Kurkistamme runouteen ja annamme tarinan viedä. Kirjoittamisen ohessa kirjoittamisen teoriaa ja mahdollisuus saada rakentavaa palautetta kurssilla kirjoitetuista teksteistä. Voit kirjoittaa kurssilla joko omalla läppärillä tai perinteisillä muistiinpanovälineillä.

Kurssin vetää Tiina Laaninen, joka on Sastamalassa asuva sanataideopettaja ja toimittaja. Hän opettaa luovaa kirjoittamista ja elämäntarinakirjoittamista muun muassa Sastamalan Opistossa ja Tampereen työväen opistossa. Hän on kirjoittanut ja koonnut lukuisia kirjoja, joista uusin Parasta laatua – siskovoimaa nyt ja aina (Kirjapaja) ilmestyi viime keväänä.

Kurssin aikana mahdollisuus osallistua Soli Deo Gloria -musiikkileirin iltakonsertteihin.