Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Minun matkani – terapeuttista kirjoittamista hiihtolomalla

1.3.2021 - 4.3.2021

Tapahtuma navigointi

Minun matkani – terapeuttisen kirjoittamisen kurssilla pohdimme oman elämämme taivalta. Miten minusta on tullut juuri minä? Miten läheiset ihmiset ovat elämääni vaikuttaneet? Voinko kääntää elämäni menetykset voimavaroiksi?

Kurssilla rakennamme sekä sukupuun että oman elämänkaaren huippukohtineen ja laaksonpohjineen ja mietimme miten hyvä Jumala on meitä varjellut, nostanut ja kantanut. Hänen seurassaan suuntaamme katsettamme myös eteenpäin; tulevaisuuden unelmiin ja haaveisiin.

Kurssi on tarkoitettu kaikille oman elämänsä tarinaa pohtiville ja kirjoittamisesta kiinnostuneille. Erityistä kirjoitustaitoa et kuitenkaan tarvitse, tällä kurssilla eivät oikeinkirjoitussäännöt ole pääosassa! 

Sirpa Laurila, kurssin opettaja, on freelance-toimittaja, kouluttaja ja ratkaisukeskeinen terapeutti. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteen maisteri ja tehnyt töitä sekä luokanopettajana että Vinkki-lehden toimitussihteerinä.

Luonnonkauniissa kulttuurimaisemassa Sastamalassa sijaitseva Karkun evankelinen opisto luo erinomaiset puitteet terapeuttiselle kirjoittamiselle. Opisto sijaitsee Rautaveden rannalla noin 45 km matkan päässä Tampereelta.

Ateriat on katettu valmiiksi tasokkaaseen noutopöytään. Opiston oman leipurin valmistamat leivät ja pullat tuoksuvat käytävillä. Rantasauna lämpiää iltaisin rannassa.

Tarkempi ohjelma ilmestyy lähempänä ajankohtaa.