Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vapaaehtoistyön koulutus

14.2.2020 - 16.2.2020

Tapahtuma navigointi

Sley kouluttaa vapaaehtoistyöntekijöitä. Koulutus koostuu kahdesta viikonlopusta Karkun evankelisella opistolla, itsenäisistä tehtävistä, sekä käytännön tekemisestä yhdessä toisten kanssa.

Sen lisäksi, että kertaamme luterilaisen uskon ja evankelisuuden perusasioita, annetaan koulutuksessa valmiuksia erilaisiin tehtäviin. Pääset pohtimaan millaisia lahjoja Jumala on antanut juuri sinulle ja miten näillä lahjoilla voit käytännössä palvella seurakuntaa. Oletko ehkä kiinnostunut puheiden pitämisestä, raamattu-, lähetys- tai kotiryhmän vetämisestä, tekniikasta, musiikista tai suntiona toimimisesta, tiedotuksesta, organisoinnista, tiimin johtamisesta tai ihmisten kohtaamisesta? Vai onko sinulla halu toimia, muttei vielä tarkkaa ajatusta miten?

Kurssin sisältö pyritään muokkaamaan mahdollisimman hyvin erilaisia tarpeita ja kiinnostuksen kohteita vastaavaksi esim. opintoja henkilökohtaistamalla. Emme vain istu luennoilla, vaan opiskelemme yhdessä ja mahdollisimman käytännön läheisesti. Tervetuloa mukaan etsimään omaa paikkaasi Jumalan valtakunnan työssä!

Viikonloppu sisältää kohdennettua sisältöä puheiden pitämiseen kouluttautuville. Tästä osuudesta vastaa Timo Nisula.

Kurssin vetäjä yhteisö- ja vapaaehtoisvalmentaja Marika Salo toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan etsimään omaa paikkaasi Jumalan valtakunnan työssä!

Kurssi alkaa perjantaina klo 17 ja päättyy sunnuntaina n. klo 13.

Hinta 130€, 2hh omin liinavaattein.
Tiedustelut Marika Salo, marika.salo@kaikuluotainvalmennus.fi, 050 501 2245.
Ilmoittautumiset viimeistään 7.2.2020.

Karkun evankelisen opiston sijainti kartalla.