Ylioppilaskirjoitusluokan keskittynyt hiljaisuus. Kiireiset askeleet käytävällä, iloinen puheensorina ruokasalissa, ujot hymyt portaikossa. Alakerran luokissa suomen kielen alkeita, juhlasalin vieressä Raamattua, yläkerrassa englantia ja yhteiskuntaoppia.

Uudet opiskelijat ovat jo asettuneet taloksi, erälinja lähtenyt ruskaretkelle Lappiin ja kesän riparit ehtineet kokoontua jatkikselleen. Leipuri leipoo, kurssisihteeri suunnittelee vuoden 2018 kursseja ja kiinteistötiimissä ovat alkaneet syyshuoltotyöt. Jossain työhuoneessa mietitään varainkeruuta uutta majoitusrakennustamme varten, toisessa maahanmuuttajien työllistämistä, kolmannessa markkinointia ja neljännessä kuunnellaan, mitä jollain opiskelijalla on sydämellään.

Opiston syksy on täydessä vauhdissa ja millainen syksy: saamme alkaa valmistautua tulevaan suureen juhlaan ja juhlavuoteen, opistomme 100-vuotisjuhliin!

Juhlavuosi käynnistyy ensimmäisenä adventtina, siis jo runsaan kahden kuukauden kuluttua, jolloin julkaistaan opiston 100-vuotisjuhlakirja. Tekstit ja kuvat ovat jo kustantajalla. Jännittävää! Luvassa ei ole aivan perinteistä historiikkia, vaan ennemminkin opiston arjesta kertova kirja, jossa opiston roolia elämänsä jossain vaiheessa valottavat entiset ja nykyiset oppilaat, kurssilaiset ja työntekijät. Toki kirjassa kuvataan myös historian vaiheita: Mistä olemme tulleet tähän päivään? Pysähdytään muutaman erityisen taitekohdan äärelle, jossa olisi voinut käydä niin tai näin. Mutta painopiste on kiitollisuudessa ja eteenpäin kohdistuvassa katseessa: olemme saaneet paljon. Nyt on meidän vuoromme jatkaa tätä tarinaa, opiston historiaa, ja kutsua kaikkia, juuri sinua: Tule mukaan! Tule opistolle, tule juhlimaan, tule arkeen, tule kurssille, opiskelemaan, messuun sunnuntaina! Tervetuloa kotiin!

Erityisesti kutsun Sinua nyt 3.12. juhlakirjan julkaisuhetkeen, joka järjestetään messun jälkeen juhlasalissa. Ennakkotilaajille luvassa jotain extraa – pysy kuulolla, seuraa opiston sivuja! Pirteitä syyspäiviä adventtia odotellessa!

CategoryBlogi
YHTEYSTIEDOT

Mainiementie 50, 38100 Sastamala

Vaihde: (03) 5134 151 (arkisin klo 9.00-15.30)

Katso henkilökunnan yhteystiedot täältä.

Sähköposti: toimisto@keokarkku.fi

Päivystysnumero: 0400 951 441 (kurssien aikana, ei ilmoittautumisia), 044 770 0398 (ilta- ja yöpäivystys ma-to)

Tilinumero: Karkun Osuuspankki FI24 5113 0720 0005 23

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Top
Seuraa meitä: