Tervetuloa opiston syyskauden viikonloppukursseille. Ilmoittautuminen on käynnissä kovaa vauhtia. Varaa paikkasi nyt.

Starttipäivät opiskelijoille 27.-29.9.2019

Tällä Evankelisten Opiskelijoiden (EO) suurleirillä on huikea määrä eri tyyppistä ohjelmaa. Löytyy toimintaa ja hiljentymistä, tutustumista ja musiikkia. Yhteisissä osioissa syvennytään uskoon ja Raamattuun. Kaiken kruunaa rantasaunan illanvietot ja hyvä ruoka.

Koko ohjelma ja hintatiedot. 

Hame- ja housuväen avioliittoleiri 5.-6.10.2019

Viikonloppu erilaisissa elämäntilanteissa oleville aviopareille, hieno mahdollisuus tutustua puolisoon ja itseensä. Parityöskentelyä mutta ei ryhmiä. Mahdollisuus keskusteluapuun ja esirukoukseen. Leirillä ei ole lastenhoitoa. 

Koko ohjelma ja hintatiedot. 

Juoksukurssi 11.-13.10.2019

Juoksukurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat uutta intoa ja uusia virikkeitä juoksuharrastuksen aloittamiseen tai siinä kehittymiseen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa juoksutaustaa. Tarvitset vain halun lähteä liikkeelle. Viikonlopun kouluttajina toimivat liikunnanohjaaja ja kuntoutuksen ohjaaja (AMK) Heli Mattila sekä fysioterapeutti Niko Rouvali. Raamattua opettaa Lukas Brenner.

Koko ohjelma ja hintatiedot. 

Leskenlehdet – virkistysviikonloppu leskille 8.-10.11.2019

Miten rakentaa elämänsä uudelleen puolison kuoleman jälkeen? Mikä merkitys on muistoilla? Miten selviytyä surun kanssa niin, että menetyksen kokemukset voisivat vähitellen muuttua elämän voimavaraksi? Mitä tarkoittaa se, että rakkaus ei häviä? Entä millaista on taivaassa? Muun muassa näitä asioita jaetaan Leskenlehdet-viikonvaihteessa toisten puolisonsa menettäneiden kanssa laulaja-kirjailija, TM Hanna Ekolan johdolla.

Koko ohjelma ja hintatiedot. 

Lohdutuksen lähteillä – terapeuttista kirjoittamista Raamatun tekstien äärellä 8.-10.11.2019

Kestävä lohtu kärsimyksen hetkiin löytyy Raamatusta. Terapeuttisen kirjoittamisen kurssilla tutustumme Raamatun lohdullisiin lupauksiin uudella tavalla; tuottamalla omaa tekstiä vuorovaikutuksessa Raamatun kanssa ja pohtimalla omaa elämäämme sen valossa. Kurssin vetää ratkaisukeskeinen terapeutti Sirpa Laurila

Tarkempi ohjelma ja hintatiedot. 

Yhdessä eteenpäin –avioparikurssi 15.-17.11.2019

Yhdessä eteenpäin –avioparikurssi on tarkoitettu Mennään eteenpäin –viikonlopun käyneille. Viikonlopun aikana jatketaan matkaa tunteiden taakse, tunnetason perustarpeisiin ja käyttäytymismalleihin. Työskentely tapahtuu yksin oman puolison kanssa ja pienryhmissä.

Tarkempi ohjelma ja hintatiedot. 

Sielunhoitopäivät 22.-24.11.2019

Syyllisyys, kärsimys, itku. Ihmisen elämä on usein raskasta ja rosoista. Taakat painavat ja voimat uhkaavat loppua. Mistä löytyisi lohtu ja virvoitus, että taas jaksaisi jatkaa matkaa? Mukana ovat mm. pastori, kirjailija ja luontokuvaaja Erkki Jokinen ja ratkaisukeskeinen terapeutti Sirpa Laurila

Tarkempi  ohjelma ja hintatiedot.

Bible Journaling 22.-24.11.2019

Bible journaling on toisenlainen tapa paneutua Raamattuun. Raamatun tekstejä voi työstää itselle sopivalla tavalla, kuvittaa tekstiä, nostaa esiin avainsanoja tai vaikka tekemällä kirjanmerkin. Omaan hengelliseen elämään voi löytää uuden ilon, kun yhdistää rukoilemiseen muistikirjan värittämisen. Kurssia vetää Heli Lindroos ja Nina Klemmt.

Tarkempi ohjelma ja hintatiedot. 

Äitien ja tyttöjen viikonloppu 29.11.-1.12.2019

Äitien ja tyttöjen yhteinen viikonloppu, aarteita arkeen, on suunnattu äideille ja 5-14 -vuotta täyttäneille tytöille. Tule osallistumaan äitien ja tyttöjen yhteiseen viikonloppuun. Opitaan jotain uutta toisistamme ja itsestämme. Annetaan aikaa toisillemme. Puuhataan yhdessä. Ja erityisesti äidit – nautitaan valmiista noutopöydästä. Mukana mm. Saara Kinnunen, Minna ja Jussi Pyysalo, Nukketeatteri Sananjalka.

Tarkempi ohjelma ja hintatiedot.

CategoryAjankohtaista
YHTEYSTIEDOT

Mainiementie 50, 38100 Sastamala

Vaihde: (03) 5134 151 (arkisin klo 9.00-15.30)

Katso henkilökunnan yhteystiedot täältä.

Sähköposti: toimisto@keokarkku.fi

Päivystysnumero: 0400 951 441 (kurssien aikana, ei ilmoittautumisia), 044 770 0398 (ilta- ja yöpäivystys ma-to)

Tilinumero: Karkun Osuuspankki FI24 5113 0720 0005 23

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Top
Seuraa meitä: